Wil jij ook elke dag een stralend uiterlijk? Kies voor minerale make-up!


 
Ken je dat? Je wilt een stralend uiterlijk maar met make-up heb je al snel het gevoel dat je een ‘plamuurlaag’ op je gezicht hebt.
 
De meeste foundations zijn vloeibaar, waarmee je je gezicht dichtsmeert. Iedereen herkent wel die vieze vlekken in de kraag van haar jas. Om nog maar te zwijgen over allerlei toevoegingen die in deze make-up zitten zoals parfums, conserveermiddelen en chemicaliën die ervoor kunnen zorgen dat je een gevoelige en geïrriteerde huid krijgt. Toch is het mogelijk er wel verzorgd, egaal en stralend uit te zien. Er bestaat namelijk minerale make-up!
 
Wat is minerale make-up? En wat is het verschil met de traditionele make-up?
Minerale make-up bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit mineralen. De mineralen die we kennen als stenen in de natuur worden vermalen tot poeders. Deze make-up is hierdoor 100% natuurlijk en deze zal samensmelten met je huidoliën. De minerale make-up voel je dan ook niet zitten. Je huid voelt met deze mooie foundations super zacht aan en zal niet afgeven.
 

Alle voordelen van minerale make-up:

   

 • – de hele dag een mooie natuurlijke egale huid.
 • hypoallergeen.
 • – geschikt voor de alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid.
 • – huid voelt zacht en verzorgt aan.
 • geen lagen make-up: je voelt het niet zitten.
 • – versmelt met je huidoliën, verstopt de poriën niet en laat je huid ademen.
 • natuurlijke zonnebescherming

 

De onderstaande mineralen komen we tegen in minerale make-up:

 • IJzeroxiden: helpen met het aanpassen aan jouw huidtype en het bereiken van jouw perfecte kleur.
 • Zinkoxide: werkt als een natuurlijke zonnebrandcrème. Het is ook een antioxidant en gaat ontstekingen tegen.
 • Mica poeders: voegen gloed en glans toe aan foundations en concealers.
 • Titaandioxide: natuurlijke zonnebrandcrème. Dit ingrediënt helpt de huid een stralend uiterlijk te geven en dekt onvolmaaktheden. Ook gaat titaandioxide ontstekingen tegen en helpt het een geïrriteerde huid verzachten en kalmeren.
 • Organische oliën: de lip-gloss bevatten verzachtende oliën die perfect zijn voor schrale lippen.

 
Let op! Er zijn tegenwoordig ook minerale make-up producten op de markt die niet 100% natuurlijk zijn. Ze kunnen bismuth oxychloride, talk of nanodeeltjes bevatten. Check altijd de ingrediënten lijst van het product. Goede minerale make-up producten bevatten alleen bovengenoemde mineralen en zijn niet getest op dieren.
 
Ik werk met de minerale make-up producten van Mineralissima, deze zijn super zacht voor je huid en betaalbaar. Met de foundation testersets kan je testen welke kleur foundation bij je past.
 

 

Nieuwsgierig wat minerale make-up voor jou kan betekenen? Lees snel alles over minerale make-up in mijn GRATIS informatieboekje en ontvang een kortingscode voor gratis verzending.

 

cover

bekijk GRATIS informatieboekje

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.