Kleurenanalyse

 “Belangrijk is dat jij je zelfverzekerd voelt en dat ook uitstraalt”

Ken je dat, je staat voor een kast vol kleding maar weet nog steeds niet wat je aan moet trekken? Heel vervelend, zeker als je een belangrijke afspraak hebt, zoals een sollicitatiegesprek of date. Je wilt een verplettende eerste indruk maken. Belangrijk is dat jij je zelfverzekerd voelt en dat ook uitstraalt. Je wisselt nog een paar keer van jasje of jurkje en gaat toch maar voor het veilige jasje.

“…een hoge kwaliteit van de analyse…”


Wat nu als je precies weet welke kleuren jou in je kracht zetten? Ik help je daar graag bij. In de gedetailleerde kleurenanalyse bepalen we aan de hand van jouw kleur huid, haar en ogen welk seizoenstype je bent. Omdat dit heel nauwkeurig moet gebeuren werk ik met het kleurenanalyse systeem van Art of Image, de toonaangevende expert op het gebied van kleur- en stijlanalyse. Zij staan voor een hoge kwaliteit van de analyse en werken niet alleen met analyse doeken maar ook met een strookjes systeem waarmee je precies opmeet welke kleur huid, haar en ogen je hebt.

“…alleen nog maar kleding die jou laten stralen en zelfvertrouwen geven.”

Een uniek systeem die garant staat voor het vaststellen van jouw seizoenstype en optie om een persoonlijke kleurenwaaier te bestellen. Bij deze persoonlijke kleurenwaaier die uniek is afgestemd op jouw kleur huid, haar en ogen, krijg je van mij een uitgebreide uitleg zodat je precies weet waar je op moet letten tijdens het kopen van nieuwe kleding. Wat zijn jouw basis kleuren en welke accentkleuren kan je gebruiken, welke kleuren versterken je kleur haar of ogen? Zo koop je alleen nog maar kleding die jou laten stralen en zelfvertrouwen geven. Laat deze kleurenanalyse een aanvulling zijn en geen beperking, dus denk niet dat je de helft van de kleuren in je kast nu niet meer aankan. Door middel van misschien wat kleine accenten kan je bestaande kleding ook prima blijven dragen.

“Een investering in jezelf waar je dagelijks plezier van hebt.”

Uiteraard mogen de juiste kleuren make-up hierbij niet ontbreken. Nadat we jouw seizoenstype hebben vastgesteld gaan we een mooie dag make-up aanbrengen met de natuurlijke minerale make-up producten van Mineralissima afgestemd op jouw seizoenstype. Deze producten zijn zacht en verzorgend voor je huid en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. Samen met de afterdrapes zal je deze sessie stralend afsluiten. Een investering in jezelf waar je dagelijks plezier van hebt.

Aantal 1 à 2 personen
Prijs 74,95 pp
Duur +/- 2,5 uur
Locatie Klompenmaker 31 in IJsselstein
Persoonlijke Kleurenwaaier 85,00 pp

 
Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact met mij op 06-36225315 of gebruik onderstaand formulier: