Wenkbrauwstyling

 

De perfecte wenkbrauw is mooi gevormd, gekleurd en gestyled.
Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht, ze geven je karakter en een frisse, vrouwelijke en verzorgde uitstraling. Belangrijk dus dat jouw wenkbrauwen goed bij jou passen, met de juiste wenkbrauwstyling.

Voordat wij aan de slag gaan, kijken we altijd eerst samen wat bij jou past en wat jij belangrijk vindt.
De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van verschillende technieken zoals wenkbrauw mapping, waxen, epileren en trimmen. Met de juiste vorm wenkbrauwen ‘lift’ je de ogen en kom je krachtiger over.

Bespaar tijd door niet dagelijks je wenkbrauwen te hoeven bijwerken.

 

Henna brows

Henna browstyling

Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen opgemeten volgens de mapping techniek, waarna jouw perfecte wenkbrauwen worden ingezet met henna verf, met als finish waxen, trimmen en epileren.

Henna is een intensieve vrijwel natuurlijke haarverf verkrijgbaar in verschillende kleuren, van blond tot zwart. De kleuring blijft tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes.

Prijs: € 35
Duur: 45 minuten

Boek online via facebook

 

Brow Lamination Fix

De Brow Lamination Fix-behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze behandeling creëer je volumineuze strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. Vergelijkbaar met de microblading-techniek.

Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar.

Incl. Browstyling

Prijs: € 55
Duur: 45 minuten

Incl. Browstyling & Tint

Prijs: € 60
Duur: 60 minuten

Boek online via facebook

 

Wenkbrauwstyling & verven

Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen getint met de professionele verf van RefectoCil, deze blijft tot 6 weken op de haartjes zitten en geven jouw wenkbrauwen extra volume.

Prijs: € 30
Duur: 30 minuten

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de beschikbaarheid, neem dan contact met mij op.
Of book online via facebook
Tel: 06-36225315