Betalen & Verzenden

 

Bij online bestellingen zijn de volgende betalingsopties mogelijk:

iDEAL

 

 

 

 

Op locatie is het mogelijk om te pinnen

pin

 

 

 

Verzenden

Wij streven er naar uw bestelling die voor 16.00 uur is geplaatst nog de volgende werkdag te leveren (mits op voorraad). Als het door onvoorziene omstandigheden niet lukt de bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden, nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Nederland:

De verzendkosten zijn  €4,50 voor een brievenbus pakket en € 6,50 voor een pakket.

Uw bestelling  zal door PostNL worden geleverd.

 

We gaan ervan uit dat je bij het plaatsen van een bestelling de ingevoerde klantgegevens op juistheid hebt gecontroleerd. Deze gegevens worden gebruikt bij het verzenden van de bestelling.

Breng ons bij wijzigingen zo spoedig mogelijk op de hoogte om teleurstellingen te voorkomen.

Monique! is niet verantwoordelijk voor de ingevulde adresgegevens en de eventuele te maken kosten bij verkeerde informatie.

 

Retourbeleid

U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten van het desbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan, wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort. We zullen geretourneerde producten accepteren indien zij rechtstreeks uit onze webwinkel zijn gekocht, ongeopend zijn en in goede staat.

 

Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking. Wij nemen geen producten terug die gebruikt zijn, waarvan de verpakking of overige uiterlijke kenmerken beschadigd zijn. Nadat we het product in ongeschonden- en originele staat hebben ontvangen, zullen we het gehele aankoopbedrag zoals vermeldt staat op de factuur, binnen veertien dagen overmaken op een door de consument te noemen bank- of gironummer. Indien wij gebruikte of beschadigde producten retour ontvangen zullen wij niet tot terugbetaling van het aankoopbedrag overgaan. In dat geval zullen wij de klant de keuze geven om de producten te vernietigen, dan wel de producten aan de klant retour te zenden.