Over Monique!

 “…elke dag kunnen stralen, ongeacht hun huidtype of huidgevoeligheid.”

Het is zo fijn om met een groep vrouwen een leuke sfeer op te bouwen waarna iedereen vrolijk en op haar mooist de deur uit gaat. Dat geeft me elke keer weer onwijs veel energie! Ik wil dan ook zoveel mogelijk vrouwen vertellen over alle voordelen van minerale make-up en hun te helpen bij het vinden van hun perfecte look met minerale make-up. Met als doel jou elke dag te laten stralen, ongeacht jouw huidtype of huidgevoeligheid.

“Alles wat nodig is om ELKE DAG TE STRALEN!”

Dit is Monique!

Maar eerst zal ik mijzelf voorstellen. Hallo! Ik ben Monique! Het is mijn droom dat vrouwen elke dag kunnen stralen met minerale make-up. Ik wil deze droom graag samen met jou realiseren. Als je mij leert kennen zal je merken dat ik enorm van gezelligheid houd, ik vind het heerlijk om leuke mensen om mij heen te hebben en ze iets moois mee te geven. Daarnaast ben ik erg optimistisch ingesteld. Het is één van mijn belangrijkste kernwaarden in mijn leven. Een positieve kijk op de wereld levert niet alleen een gelukkig gevoel, maar heeft nog veel meer voordelen. Zo leg je makkelijker contact, ben je minder gestrest of ziek en schijn je ook nog eens aanzienlijk ouder te worden. Nou gelukkig maar, want er zijn nog zoveel dingen die ik wil gaan doen.

Naast een optimist, ben ik avontuurlijk, nieuwsgierig, sociaal en zorg ik graag voor anderen. Mijn twee kids van 16 en 19 jaar ‘genieten’ natuurlijk het meest van die zorgzaamheid. Mijn nieuwsgierigheid heeft me bij minerale make-up gebracht.

“Dat blije gevoel en die mooie kennis wilde ik dolgraag delen!”

Toen ik voor het eerst over minerale make-up hoorde, was mijn nieuwsgierigheid gewekt en ging ik een workshop volgen, ik was meteen verliefd. Zoveel voordelen! Dat blije gevoel en die mooie kennis wil ik dolgraag delen! Het gaf me de nodige extra inspiratie om, na een lange tijd bij een groot ICT bedrijf te hebben gewerkt, het roer om te gooien!

Het was tijd voor mijn avontuurlijk kant: ik wilde iets gaan doen wat echt bij mij past. Gezellige workshops waarbij ik precies uitleg wat minerale make-up is en hoe je deze het beste kan aanbrengen. Zelfs als je een gevoelige huid hebt, zoals rosacea, couperose of acné, dan zit je met minerale make-up goed. Mineralissima is de expert op het gebied van minerale make-up. Zij gaan alleen voor hoogwaardige kwaliteit ingrediënten en daarbij zijn de producten zeer betaalbaar gebleven. Daarnaast zijn de producten 100% natuurlijk en vegan.

Het samenspel van kleuren in make-up en kleding is heel belangrijk voor wat je wilt uitstralen maar ook waar jij je goed bij voelt. Dit bracht mij bij Art of Image. In hun professionele opleidingen leerde ik alles over het spel van kleuren en hoe je die in kleding en make-up terug laat komen. Een uniek afgestemde kleurenanalyse op basis van de kleur van je huid, haar en ogen.

Hoe leuk is het om samen met mij te ontdekken welke kleuren goed bij je staan en jij stralend naar huis gaat. Hier word ik echt heel blij van!

Naast uiterlijke verzorging, zet ik me graag in voor een natuurlijker, duurzamer en gezonder leven. Het starten en laten groeien van Monique! make-up is voor mij dus al het goede gecombineerd!

Om dit te realiseren heb ik de visagie opleiding bij B-Academy gevolgd, waarna ik alle kennis had om zelf aan de slag te gaan. In mijn Lookbook en bij de Seizoenstypes vind je allemaal lookjes die ik gemaakt en gefotografeerd heb. Heel leuk om te doen en ik hoop jou daarbij genoeg inspiratie te geven om te kijken wat jij mooi vindt en bij jezelf vindt passen. Wil je weten welk seizoenstype jij bent? Vul dan snel de vragen bij ´Wat past bij mij’ in.

Mocht je precies willen leren hoe je deze prachtige minerale make-up zelf het beste kan aanbrengen dan nodig ik je van harte uit om aan een van mijn workshops deel te nemen. Zie je geen workshop op de datum dat je zou willen in de kalender staan of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan door mij te mailen, te bellen 06-36225315 .

Veel liefs Monique!

 

    Ontvang waardevolle make-up tips en gratis verzending op je eerste bestelling