Workshop Bruidsmake-up

Leer zelf je bruidsmake-up aanbrengen met natuurlijke minerale make-up

Op je bruiloft wil je er natuurlijk op je best uitzien. De hele dag door zijn alle ogen op jou gericht én op de foto’s wil je natuurlijk die stralende bruid zijn. Want ook over 10 jaar kijk je nog steeds in jouw fotoboek. Maar je vraagt je wel af of bruidsmake-up voor jou is.

Je wilt natuurlijk dat jouw partner in spé je nog herkent (en jij jezelf ook) én je wilt dat het de hele dag blijft zitten. Ook na dat traantje tijdens de ceremonie. Dat snap ik helemaal en daarom heb ik een gloednieuwe workshop gelanceerd: Zelf je bruidsmake-up leren aanbrengen met natuurlijke minerale make-up.

Herken jij je hier in?

 • – Normaal draag je geen tot weinig make-up
 • – Je wilt niet te veel geld uitgeven aan bruidsmake-up
 • – Je wilt een mooie natuurlijke en egale look (geen lagen make-up)
 • – Je hebt een gevoelige huid
 • – Je hebt niet veel ervaring met het opbrengen van make-up

Het zelf aanbrengen van je bruidsmake-up is super goed te doen. Het vergt alleen wat voorbereiding. En daar help ik je graag bij. Ik leer je alle technieken en tips en trucs om zelf jouw mooie natuurlijke bridal-look te creëren. Of volg de workshop samen met je zus of vriendin, zodat zij jouw make-up kan doen op je trouwdag.

In de workshop leer je hoe:

 • – Je de beste versie van jezelf wordt met natuurlijke make-up
 • – Jouw make-up de hele dag prachtig blijft zitten
 • – Je jouw gezicht mooi laat uitkomen
 • – Je een prachtige natuurlijke look creëert waarbij jouw partner in spé je nog herkent
 • – Welke foundation en kleuren het beste bij je passen
 • – Je de perfecte lippenstift kiest die het plaatje af maakt

Persoonlijke bruidsmake-up kit
Ook stellen we jouw persoonlijke minerale make-up-kit samen, waarmee je zelf je natuurlijke look creëert. Minerale make-up is zeer betaalbaar en kun je nog heel lang na je bruiloft gebruiken. Nu je de opmaaktechnieken kent, kun je ze ook in je dagelijkse routine blijven gebruiken. Of bewaren voor de weekenden en feestjes. En je lippenstift heb je natuurlijk bij je tijdens de bruiloft, zodat je na het eten je lippen kunt bijwerken.

Ook voor de gevoelige huid
Heb je een gevoelige huid? Minerale make-up is hypoallergeen en daardoor geschikt voor alle huidtypen. Zelfs de meest gevoelige. Tijdens de workshop voel je de make-up en kun je gelijk de reactie van je huid zien. Door de samenstelling van de mineralen in deze make-up is de kans op irritatie minimaal. Het zorgt er zelfs voor dat het de geïrriteerde huid kalmeert.

Een bijkomend voordeel is dat deze make-up ook nog eens een natuurlijke zonnebrandcrème is voor je huid. Je hoeft dus niet nog extra te smeren tijdens zonnige dagen en je dus de kans op een witte waas of teveel glimmen voorkomt.

 

Wel of geen bruidsmake-up?
Veel bruidjes in spé, die normaal vrijwel geen make-up dragen, vragen me of ze tijdens hun bruiloft wel of geen bruidsmake-up moeten dragen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om op je bruiloft geen make-up te dragen. Zo blijf je dicht bij jezelf en hoef je je geen zorgen te maken over je make-up gedurende de dag. Houd er alleen wel rekening mee dat er de hele dag door foto’s gemaakt gaan worden. Daar wil je natuurlijk ook stralend op staan, zonder glimmende vlekken. Dan is een mooie matterende poeder een goed idee. En waarom zou je er op de trouwdag niet als de beste versie van jezelf uit willen zien, door een natuurlijke look te creëren met een aantal basics?

Kosten bruidsmake-up en bruidsmake-up workshop
De kosten voor de workshop zijn € 99,95 pp. Jouw vriendin of zus krijgt een persoonlijk make-up advies, zodat ook zij er stralend uitziet op de grote dag.

Voor een basis minerale make-up kit voor je bruiloft moet je denken aan ongeveer € 100. Dan heb je in ieder geval een foundation (in de kleur die perfect bij je past), concealer, blush, 2 kleuren oogschaduw, eyeliner, finishing poeder en een mooie lipstick.

Uitbreiding bruidskapsel workshop
Wil jij net als je make-up jouw bruidskapsel zelf doen of laten doen door bijvoorbeeld een vriendin? Dan kan ik jou advies geven over jouw bruidskapsel. Wat zijn de mogelijkheden met jouw haar? Neem een vriendin, moeder of zus mee en samen gaan we aan de slag.
Een mooi bruidskapsel die jullie zelf in eenvoudige stappen zelf kunnen creeëren op de grote dag. Ook ideaal als je in het buitenland gaat trouwen en niet een bruidsstyliste wilt laten overvliegen.
De kosten voor deze bruidskapsel workshop is € 99,95


 

Heb je vragen of wil je meer weten over de beschikbaarheid, neem dan contact met mij op.
 

Tel: 06-36225315


Tip van Monique! Verzamel inspiratiefoto’s op Pinterest met bridal looks die jij mooi vindt en neem dit mee naar de workshop.