De perfecte wenkbrauw

 

Besteed jij veel aandacht en tijd aan jouw wenkbrauwen of doe jij er vrijwel niets aan? Wat is nu precies de invloed van wenkbrauwen op ons imago?

 

De functie van onze wenkbrauwen

 

Het oorspronkelijke doel van de wenkbrauw is te voorkomen dat zaken als zweet, vuil en andere kleine deeltjes in het oog terechtkomen. De wenkbrauwen hebben ook een belangrijke functie in lichaamstaal. Ze zijn een medebepalend onderdeel van mimiek als het gaat om expressie van emoties en misschien wel het meest belangrijke onderdeel van de gezichtsherkenning.  

Dit laatste is onderzocht aan de Universiteit van Lethbridge in Canada. De onderzoekers lieten aan een testgroep foto’s zien van bekende mensen zonder ogen en foto’s van bekende mensen zonder wenkbrauwen. De uitslag is opmerkelijk!  

De deelnemers aan het onderzoek herkenden op de foto’s van beroemdheden zonder ogen 56% en op de foto’s zonder wenkbrauwen herkenden ze maar 46% van de beroemdheden. Dit toont aan dat bij het herkennen van gezichten de wenkbrauwen belangrijker zijn dan de ogen.

 

Invloed van de wenkbrauw op jouw imago

 

Fijn die functies van de wenkbrauw maar wat voor invloed heeft onze wenkbrauw op ons imago? Onderstaand filmpje laat dat mooi zien:

 

 

Perfecte wenkbrauw, netjes en natuurlijk

 

Zorg dat je wenkbrauwen er natuurlijk en verzorgt uitzien. Epileer de haartjes aan de onderkant van je wenkbrauw, zodat je een grotere oogopslag krijgt.

 

Een potloodje is erg handig voor diegenen die wat preciezer te werk gaan, hiermee kan je haartjes tekenen. Met een poeder kan je mooi inschaduwen en eenvoudig oneffenheden in de wenkbrauw camoufleren.

Bekijk hier alle wenkbrauw producten

 

6 Weken lang perfecte wenkbrauwen

 

Vind je het zelf lastig om de juiste vorm te bepalen en wil je hier niet elke ochtend veel tijd aan besteden, dan is wenkbrauwstyling iets voor jou. Je kan kiezen uit verschillende behandelingen. Van alleen shapen tot henna treatment waarbij zowel de haartjes als de huid een mooie tint krijgen. Klik hier voor meer informatie

 

 

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.